Book samtale
Book samtale

Muligheter å kontakte Anja Dietrichs

Jeg gjør oppmerksom på at adressen gjelder for enkeltpersonforetak og oss som familie. Ønsker du å møte meg, så avtale gjerne dato og tid på forhånd slik at jeg kan gi deg og ditt prosjekt hele min oppmerksomhet. Tusen takk.

E-postadresse

E-postadresse

[email protected]
eller
book en uforpliktende samtale.

Adresse

Adresse

ENK Anja Dietrichs
Nordagutuvegen 866
3820 Nordagutu

Samtale

Samtale

Tlf. +47 95 80 40 12
Zoom-call mulig, lenk får du etter avtale på SMS, e-post eller Messenger.

Enkeltpersonforetaket er registrert i Brønnøysundregisteret under mitt navnet Anja Dietrichs med org.nr. 916 994 028 MVA. Jeg tilbyr mine tjenester på to forskjellige markeder:

  1. På dette nettstedet her med navnet www.anjadietrichs.no tilbyr jeg mine tjenester mot det norske markedet, dermed til deg. Jeg bistår nordmenn - private og meglere - med å markedsføre eiendommene sine. Jeg formidler medarbeidere - for korte og lengre samarbeid - og optimere din bedrift innen reiseliv ovenfor det tysktalende markedet. Du - som bedriftseier innen reiselivet, leder av et museum eller ansvarlig for turistdestinasjon - vil få en bedre forståelse for dine tyske kunder med tanke på kulturforskjeller. Du kan få bistand med tysk som språk i markedsføringen din. Hvis ønsket vil du også kunne oppgradere dine nåværende digitale løsninger,  på en måte som gjør at systemene "snakker automatisert sammen" slik at bedriftens  struktur bedres,  arbeidsrutiner forenkles og effektiviteten økes din slik at du opplever utvikling og vekst som skaper salg uten å ha jobbet mer - kanskje t.o.m. mindre!
  2. På mitt nettstedet med navnet www.anjadietrichs.de tilbyr jeg mine tjenester mot det tysktalende markedet. Jeg bistår tyskere til å planlegge ferieturer til og i Norge. Noen av dem får en stor lengsel og vil være lengre i drømmelandet dems. De ønsker å kjøpe etterhvert en eiendom her i landet, men kan hverken god nok norsk eller vet hvordan. Her formidler og bistår jeg i kjøps- og salgsprosessen. Andre tyskere igjen planlegger å flytte til Norge, vil bosette seg og leve et godt og lykkelig liv her. Det er mange tema i en slik prosess som varer fra omtrent 3 til 30 måneder. Som mentor er det mye formidling av kunnskap, fra systemene via utveksling av erfaring til å henvise på kulturforskjell og -sjokk slik at de er bevisst på det og dermed får det lettere enn meg i 2006 og seinere.